Täiesti vastuoluliselt mõtetult kallid RDRAM(Field ValueSystem Memory 992 MB (PC600 ECC)) systeemimälud lisatud ja ilm ilus. Miks nad kallid on ja eksklusiivsed http://www.arvutid.ee/tarkur.asp?page=memory pisut pikemalt. RDRAM–i puhul on tegu keeruka skeemiga infoliikumisel CPU, mälukontrolleri ja moodulite vahel, kus on vajalik kolme mooduli korraga kasutamine. Erinevalt varasematest, kus oli nõutav täpselt ühesuguste moodulite kasutamine, on RDRAM puhul võimalik kasutada erineva suurusega (ja isegi „tühje”) mooduleid, kuid kõik kolm pesa peavad olema täidetud, sest info liigub neist kõigist läbi. Selline keerukus võimaldab andmeid edastada ühe takti juures neli korda, mis ongi kiirusekasvu aluseks. Intel lootis Rambus’ tehnoloogia muutumist järgmiseks de facto standardiks. Rambus aga ei andnud oma tehnoloogiat litsentsivabaks, ka ei täitunud lootus RDRAM hindade langusele. Nii on ta jäänud oma osakaalult vaid kiireimate–kalleimate nishiarvutite osaks.

Pisut huvitav on pisipehme käitumine Msni vanemate versioonide omanikega ehk siis kui te mingil arusaamatul põhjusel olete ädinud oma pentium 233MHz 128ram masinale iikspee ja eeldate, et selle rondiga ajab asja veel mitu head ajahetke siis nüüd tuleb kõigil msn7.5 vms. omanikel üle minna Windows Live Messinger8.1-le. Suur mull, nagu oleks see vajalik turvalisuse huvides, on totaalne pull****. Delfi arvutirubriigist pärineb järgmine komm-Kel vana versioon veel armas et kui 7.5ga sisse ei saa siis sulge messenger ja ka ikoon all paremas nurgas.Otsi üles Messengeri folder (vaikimisi c:\Program Files\Msn Messenger) ja sealt fail msnmsgr.exe. Faili peal hiire parempoolsega klikk ja properties > compatibility "Run this program in compatibility" linnuke sisse ja alla ilmuvast valikust vali Windows 2000 > OK. Ja peaks tomima kui pole msnni uuendanud ehk valisid enne no.(kasutaja zxc). Ise kasutan WLM 8.5 betat, päris ilus on teine:)




Juhuks kui sa oled inimene kes IEd nähes kisama kukub siis ära sa seda loe. Avastasin sellise armsa plõgina ie7-le mis näitab erinevaid telekanaleid+igast rämpsu nagu näiteks juutuubi uuendused jne. Tööks eeldab vist wmp11 olemasolu ja kiiret netti(ikka väga kiiret) aga kui sul on kõik see siis võid näha päris huvitavaid kanaleid(paljud teist on kuulnud Life TV2 olemasolust? ja et see on Eesti kristlik telekanal:D) Saab selle lulla http://www.tv-toolbar.com/ . See jutt neile, kel juust(joost) liiga palju tahab.


Categories:

0 Responses "ITi jura ja muud mittevajalikku."