Ausalt öeldes pole mul õrna aimugi, kes Stig on või mis Stig on. Kes ei tea, kes Stig üldse on siis Stig on keegi saatest Top Gear. Mees, kes väidetavalt söövat ainult kalamarja ja kelle sisse ehitas Microsoft esimese bioonilise juhtsüsteemi. Selleks, et teada, mis Stig üldse olla saab, tuleb vastata küsimusele, kust Stigi nimi tuleb. Selle nime taga on on see mees.

Jeremy Clarkson

Repton oli kool, kus Clarkson õppis ja neil nimetati kõikki uusi õpilasi Stigideks. Stigist rääkides ei saa mainimata jätta pisiasja, et on olnud vähemalt kaks erinevat Stigi. Oh jah, ma tean kuidas ma Googlele meeldin:D Need Stigid jagunesid siis mustaks(varasem) ja valgeks (praegune). Peale Stigi on saatest osa võtnud ka mõned tema sugulased, üks aafrikas ja teine ameerikas.
Aga kes ta ikkagi on? Teada on fakt, et Rootsis motosaaniga saltot tehes, kandis valget kiivrit rootslane Dan Lang aga üldiselt arvatekse, et sellega ka rootslase roll piirdus. On väidetud, et Stig võtab kurve pisut teisiti kui formel 1 piloodid, see aga on yldiselt asjatundmatu jama. Mis siis et Damon Hill seda ütles, ta polegi eriti hea formelipiloot. F1 on mitmeid kordi läbi käind vihjetena, kasvõi tänase (TV3 7.mai 2008) saate jooksul, kus Stig võtab kätte ajalehe, mille tagakaanel on Hamintoni pilt ja viskab siis lehe käest. Kas see oli vihje Hamintoni oskuste kohta või põlgus F1 suhtes, ei tea. Russ Swift, Briti kaskadöör, kellele kuuluvad mitmed rekordid. Kysimusele(kas ta on..) vastas ta loomulikult põiklevalt aga avaldas arvamust, et Stige on mitu. Kahtlen. Damon Hill ei saa Stig olla, sest ta on selleks liiga rikas, et saate peale nii palju tähelepanu koondada. Kuigi ta on tihti kahtlasi vihjeid teinud. Jeremy see kindlasti olla ei saa, Stig pidi olema keskmise pikkusega, 6 jalga. Clarkson on "pisut" pikem. Tiff Needell-ei usu aga mine sa hunti tea. Saate fännidele oleks see lahe tüng, Stigi ja Tiffi on koos näidatud aga ei imesta, et lihtsalt selleks mõeldud oligi. Swifti peetakse kõige tõenäolisemaks. Räägitakse, et ta hingeõhk lõhnab magneesiumi järgi ja et trepid ajavad ta segadusse, kindel on üks-ta nimi on Stig.




Tartus sõitis hullul katus ja Kia. Et kõik korralikult ära rääkida, alustame algusest. Kell 16.30 teatas psühhiaatriahaigla arst, et neil lasi jalga ebastabiilne naiskodanik. Seega oli tal edumaa, vaevalt kohe märgati ta kadumist. Kell 16.48 teatas keegi, et tema Kia Sorento pihta pannud raja tänava hoovist, autol olla võtmed ees olnud. Miks autol võtmed ees olid ja masin valveta? Kas hoolikam suhtumine pole päästnud sellest rallist? Need ja teised küsimused pole minu vastata. Võru ja Kabeli tänava nurgal märkas masinat politsei. Masin pööras paremale. Seejärel liikus masin mööda Aardla tänavat ringteeni, sealt edasi üle silla, yle raudtee ülesõidukoha ja jõudis välja Ringteele. Seal olla masina kiiruseks olnud 120-140 km/h. Komplimendid Kiale. Turu tänavalt Sõbra tänavale, kus on päris mitu võrdset ristmikku kusjuures. Kuidagi seikles hull Tähe tänavale ja kunstikooli tupikusse. Tõenäoliselt pööras lihtsalt liiga vara ära või tuli keegi vastu, sest seal on tee ühesuunaline ja tema liikus teises. On kuidas on aga hull sõitis kunstikooli metallväravad, on teised päris korralikud, olen üsna juures olnud. Oh jah, edasi suutis hull nagu korralikus märulis sõita läbi võrkaia, lippaia ja jõudis välja Alekssandri tänavale. Huvitav kas politsei oli kogu aeg sabas ja litsus samuti läbi aedade? Mystiline juht, tuleb öelda. Vana kaubamaja ja hansa keskuse vahelt sellisel kellaajal kedagi tapmata läbi sõita, see on õnn. Riia mäest yles ja siis Pepleri nurgal Opelile kyljelt sisse. See juhtus kell 17.40. Ümmarguselt oli masin selleks hetkel läbinud 40-50 kilti. Oh jah aga ega opel hullu peata, sealt kihutas hull edasi Lõuna keskuse juurde ja siis läks Statoli tankima, s.t. sisenes tanklasse ebaotstarbelise jõu ja mehaanilise vahendiga. Kohe kuidagi ei saadud hullu pidama? Politsei ajab kah lamba juttu. Sisuliselt tegi hull teile pähe:D.. Postimehe pirn on kah hea-sõitis nagu Mika Häk häkkinen.
Teadjad räägivad, et hullarist on ennegi autoga jalga lastud ja et hull olla miski autoärika ex olnud. Teada on ainult see, et hullari lähedal ära jäta võtmeid ette, mine tea mis hullu juhtuda võib..

Categories:

1 Response to "Who is Stig ja ralliv hull."

  1. Unknown says:

    Prageu on "Stig" Ben Collins, aga aastal 2002 vallandati Perry McCarthy kes rääkis oma saladuse välja.