Taas Soome.

Posted by asum On 11:34 0 kommentaari

Nu jah, olen jälle laeval, udune Tallinnon sadamas vastu vahtimas. 2 tundi sõitu ja siis edasi Tamperesse. Rutiin naq juba. Aga ei kurda, vict.
Seoses heroilise katsega enda seisu pokkeris parandada, järgnes fail, again. On limiite,kust peaks eemale hoidma:D Ehk siis hakkan taas diilitama. Kõigepealt muidugi püüan selgeks teha, kas ja kuidas sonera net toimib jne. Kuna mängida saan 3-4 tundi päevas siis see seab piirangud mänguvalikuks. Ideaalis mängiks superturbosid mingi 1000 tykki aga see oleks ilmselgelt riskikapital investori jaoks. Seega jään cashi juurde, Pean vict jälle mingi kombo tegema, et adraktiivsust lisada, sellised diilid müüvad hästi enamasti. Ehk siis küsin x summa, alustan eriti microst ja kui kasvab siis liigun limiitidega kõrgemale. Tuba veel ei tea, kahjuks ei ole tildis praegu boonust ka, seega mingi dongila, mis rakebacki pakub. Olen täheldanud, et ülbelt küsides antakse alati:D Väike võimalus on ka Titanis mängida, oleks päris fun. Sonerat Eesti lollid seadused ei koti.
Ah jah, pole ammu kirjutand või nii:D Vahepeal on igast asju juhtund, liiga palju ja liiga vähe, et neid praegu kirja panna. Pohma on ka. Olen igatpidi mobiilne ja internetiseeritud kahes riigis.
Püüan pokkeriõpingutega uuele levelile jõuda. Kuna oman hemi analoogi siis võtan selle kasutusele, mingist limiidist alates on regid vaja ära kaardistada jne.

Categories:

0 Responses "Taas Soome."