Deal no deal?

Posted by asum On 22:02 4 kommentaari


Pokernewsi foorumist siis selline teema.
Postitatud: 19:23
Tere,
jälle hakkan lunima teiste raha. Seekord on tegu Minted pokkeriga Everleafi võrgust. Summa oleks 150$, kokku 30 a 5$ osakut pakkuda. Maksta saab full tilti või moneybookersisse. Mängin nl2-10 laudu, lisaks(obv siis kui ma plussis olen) kuni 5$ garanteeritud turniire. Raha tagasi ja ülejäänu 50/50. Tiiliga kaasneb uute mängijate freeroll 1000$ väärtuses, lisaks saab seal boonust punaste ässade eest-hittides neliku on võimalik võita ka mingi jakk pott, mis peaks päris korralik olema. Lisaks on seal 1000 raked hand võistlus ja lisaks on võimalik osa võtta ka 5k rakerace`st, kus nl10ga eriti midagi siiski ära ei tee. Lisaks sellele 40% rakeback, mis samuti jääb diili sisse ja esimese depo boonus, mis avaneb 4 osas. Diil lõppeks koos augustiga.
Tegu on väga väikse toaga aga sealne tase on alla igasugust arvestust, soft meeldib ja suhtlus supordiga on väga 5.
21:09 Läbi müüdud. Vähemalt ma müün hästi, olenemata sellest, et mu overal roi on räige miinus, vähemalt ametlik, pni eriturakaid ka arvestades peaks kokkuvõttes roi olema 200% või nati rohkem. Kolin siis tõelisse urkasse, sama mis irlis läbi pidin elama. Miks? Väljakutseid on ju vaja:D A tglt on tegu fishlandiga, tõelise lollidemaaga, kus on võimalik saada ülemõistuse ägedaid bääd biite jne. aga ka kasumit, 40% rakeback(maksab tuba otse mulle, mitte mingi vahendaja:D) on ka boonuseks ja ja,, boonuse lahti mängimine pole ka eriline akrobaatika, lisaks igast toredaid garanteeritud turniire a la 1000gnt. 123 reganut 5.50 sisseostuga! A neid mängin cashi kasumi eest. Tundub, et see kombo peaks mulle kõige rohkem sobima, lisaks juba see, et seal pole ju fkn mängijaid, 4 lauda annab leida. Suport meeldib mulle täiega, mingis fkn suures betfairis tuleb vastus jumal teab kui kaua siin kulus tervelt pool tundi ja personaalne rakebacki pakkumine oli olemas(unustasin afflite koodi lisada). Homme hakkan pihta vast,, tglt ei saa ftst tuleb raha kanda välja-see võtab nati aega.
Torm oli, võimas ja puha. Filmisin seda jama, normaalse netiga lisan ka video. Mu lemmik fkn õunapuu on läind, see ajab eriti tilti. Samas on kaks maja edasi(tagasi) ikka täielik kaos, meetrise läbimõõduga puu on majast poole meetri kauguselt mööda läind, hoone on kyll tyhi aga ikkagi.

Categories:

4 Responses "Deal no deal?"

  1. farik666 says:

    Boonuse lahtimängimine on ikka paras akrobaatika küll mumeelest...eriti micros veel... ja kui sul hüperraali pole siis võid 6 lauda ära unustada..sest see soft tõmbab üle 3 laua arvuti nii undama kui võimalik...

  2. asum says:

    Proovisin 8tabeldada playmoneyga, tund aega ei juhtunud midagi. Masin on compaqi kunagine tippjõujaam, 733mhz, 256videokaart, 1024rdram. Veab kõik välja. Kas seal cashaudiga probleeme pole?

  3. farik says:

    Ei ole üldse mingeid probleeme...soovitan kohe konto ära verifieda...saada dokid jne.. seda saad teha mintedi lehelt sisse logides... Netellerit soovitaks kasutada seal.. käib kõige kiireminini.

    huvitav, mul 4tuumaline AMD, 4gb mälu ja ka nvidia korralik kaart aga 4 lauaga juba hakkab undama masin...vbl olla et praegu nii palav korteris lihtsalt... aga support väidab ka et ärge üle 2 laua mängige :D

    Kle ega juhuslikult läbi minu affiliate ei liitund??

  4. asum says:

    Kahjuks mitte, ürasin aga unustasin selle special code lisada, pidin lunima pokkeritoalt rakebacki. Kasutan moneybookerist, ei viici 100 erineva valletiga jamada.