Nii juhtus, et riigikoguja Hannes tundis soovi ühiskonnaga kontakti astuda ja üllitas kahjuks lolli artikli, mida soovijad saavad vabalt delfis mõnitada http://www.delfi.ee/news/paevauudised/eesti/article.php?id=18033665
Nüüd kysime aga sult riigikoguja Hannes, miks riigiasutused ei lähe üle tasuta tarkvarale? Igasugused umbutujuutud ja mis asjad veel(mai tea neid linux asju, ei huvita, mul on legaalne xpee) on ju treitud nii, et nagu oleks windowsi moodi hästi palju aga turvalisemad ja muidu plju paremad(vähemalt kõik foorumid, kus mingi viirus teemaks tuleb, saavad hetkega andunud linuxi kiriku jüngreid täis, kes siis teid selle infoga toidavad, Bill on nõme! Tiri Umbluu jne. Kuna jüngrid karjuvad siis peab ju uskuma, et on s..aks turvaline ja hea ning mis põhiline-TASUTA. Openoffice´it mai kiusa-see kah samas tasuta ja tasuta Opera või FF ja nii edasi. Just välja toodud andmed, palju kulutab riik litsentside peale aastas(oli vist 35 milli), peaks inimesi mõtlema panema, loll kisa, et ärge pirage, hoidke oma rikkuritest sõpradele. 35 milliga saaks palju asju teha, samas poleks siis ju enam vaja VIsta suutlikke tööarvuteid, sest linux ei vaja nii palju, toimux riigihange odavamatele masinatele ja jälle sääst missugune.
Astoki võrdlus bussidega ja tarkvaraga lubab oletada, et mees ei jaga biiti eriti. Kõige haledam asja juures on aga põhjendus-riiki tuleks raha juurde ja töökohti. Sa mees oled ikka tainas, raha tuleks Pisipehme tegijatele juurde(ja klannile), meie riigist läheks see raha VÄLJA. Teeme veel lihtsamaks. Maksad välismaa firmale raha, ei jää raha Riigile(peale mõne hädise maksukrooni). Ei hakka keegi sul 4 tuhhi office jumal teab mis versioon, eest välja käima. Kui peab siis juba openoffice-sest see on odavam(tasuta, taheti öelda), Inimene pole loll, kui varastada ei saa siis ta ikka ei osta vaid kasutab tasuta toodet. Mis meie Riigist aga arvata?

Üleüldse on Bsa saand noomituse vist Pisipehme kontorist, sest kisa on jälle kuulda. Ehk siis proovivad jälle Subclubi kinni panna tõenäoliselt.

Categories:

0 Responses "Hannes Astok astus ämbrisse."