GSm valve ..

Posted by asum On 21:26 11 kommentaari

Kõigile, kellele pakub antud teema huvi siis paar arutlust on silma jäänud ehitusfoorum.com ja kv.ee lehel.
Kuna antud teema on mu blogi üks kõige suuremaid külaliste tekitajaid siis püüan infot juurde leida ja kokku koondada erinevaid lahendusi ning arvamusi. Mu algne väide, et jammer tõesti suudab takistada vastab siiski tõele, seda juba puhtalt loogikast, kui sul pole levi siis ei saa su krdi süsteem saata häiret. Häiriv on teadmine, et siia on mitmel korral jõutud otsinguga "ost gsm jammer" vms, seda riistapuud pole ausal inimesel kyll vaja.
Antud jutt on täiendamisel, muu hulgas vastan ka kysimustele, kas gsm valve vastu "aitab" jammeri nimeline internetist vabalt tellitav aparaat või mitte, samuti räägin sellest kuidas PR tööd teha :D
Antud jutu eesmärk ei ole kurjamitele kaasa aitamine vaid kodanike tähelepanu juhtimine oma kodu turvalisuse haavatavusele.
Kuna mulle väideti, et jammer ei suuda blokkida signaali piisavalt ja antud väide vajab TÕSIST uurimist, lootuses muidugi, et gsm valve on täiuslik ja probleeme ei ole selliste vahenditega nagu jammerid.
Minu varasemad väited pärinesid kõigest meie meediakanalites läbijooksnud infoga näiteks kalliste luxmasinate röövide puhul, samuti Wikipedia artikli põhjal.

Categories:

11 Responses "GSm valve .."

  1. Matu says:

    Jablotroni valvekeskus suudab signaali ennem ära saata, kui GSM jammer jõuab oma töö ära teha.
    Päikest :)

  2. Anonüümne says:

    Kahjuks ikka ei suuda küll, kuna enamus GSMvalve tehnikuid ei tunne süsteemi ja jammerikaitse pole neil ka vaikimisi aktiivseks tehtud. Ja 10 nahka koorivad nad inimestelt ka.

  3. Anonüümne says:

    GSM valve koorib raudselt kümme nahka! Kohe päris kindlasti.
    6,5 kilo eest saad sa ainult keskuse ja klaveri ning ühe sic! 655 kr maksva anduri või müne muu jupi. See on kõik. Kui nüüd asi jõuab niikaugele, et tahad ikkagi kogu kodu (loe kõiki ruume)valvesse, siis hakkad juurde ostma andureid jm vidinaid. Kõige tipp on aga paigalduse hind! Ärge laske endal nahka üle kõrvade tõmmata ja nõudke kõigepealt kirjalikku hinnapakkumist, milles on KÕIK kirjas. Lõpp-numbrit ei soovita vaadata kui on süda nõrk!

  4. Anonüümne says:

    Arusaamatu on ka see 95,- kuus. Ja kui lepingut loed,võib sealt leida järgmist: gsmvalve poolt teile usaldatud sim kaardi teisaldamisel seadmest võite saada kuni 100 000.- trahvi.
    My ass...
    Ünneks müüakse turul juba odavamaid konkurentide tooteid,ilma mingite liitumisteta jne..

  5. Anonüümne says:

    vaadake parem sealt http://www.salasilm.ee/index.php?id=72 ja saate kogu kupatuse hoopis odavamalt ja paigaldada on võimalik ka endal - paar tundi sebimist ja asi töötab. Ostsin ja olen rahul :)

  6. Anonüümne says:

    Seal ka miskit toimub http://sisus.ee/gsmvalve/? kuigi hinnad on kirvemad...

  7. Anonüümne says:

    Paigaldasin äsja-juba müüakse seadmeid-Plug and Play tüüpi maksuvabad kui kõnekaart välja arvata.Täiesti toimiv lahendus kui pisut vaeva näha.Jammerit pole igalmehel ja seade ei peagi esimesel pilgul silma paistma.Hiljem on juba hilja märgata!

  8. Anonüümne says:

    mul see http://www.varavalve.ee/shop/gsm-valvesuesteem-gsm2 ja ka väga rahul :)

  9. Anonüümne says:

    Osad süsteemid tunenvad ära kui levi pole ja kuigi sel ajal ei saa häiret telefoniteel edastada ,sireen hakkab karjuma ikka.

  10. Anonüümne says:

    On selline aparaat, suht odav, arvestades, et andureid on palju:
    GSM valve - lepinguvaba ja kuumaksuvaba
    Samas on tasuta kuulutuste kohtades ka isega 100 euriga võimalik ühe anduriga komplekt osta.

  11. Anonüümne says:

    Kas tohib küsida, mis on Teie elektroonika- ja tehnikaalased teadmised ?