Eesti näib nõretavat rikkusest. Eriti hästi näikse minevat Pärnul. Kohe nii hästi, et mingit hädist kunstimuuseumi polegi vaja. Täitsa savi on sellest või ma eksin? Äkki astus Soosaar lihtsalt Viisitamme varbale ja toimus kõrvaldamine? Seda, mis tegelikult juhtus, ma ei tea. Küll aga on antud juhtum mõjund Pärnu mainele draumeerivalt. Kuidas muidu seletada seda pudrumäge, mida Mart lahkelt "suhtekorraldajatele" jagab. Linna avalike suhete osakonna juhataja Maily-Maria Kiviselg viimaste andmete järgi palka 28 000 raha. Mida ta aga tegema peab, pole selge. Ju on maine ikka nii s---t, et vaja veel lisajõude. Nii sai linnavalitsuse korraldatud konkursil võidu OÜ Passion, kes pakub kommunikatsiooni alast teenust keskeltläbi 60 000 eest kuus. Tuleb välja, et antud firmaga on Mart ka juba eelneval aastal koostööd teinud.. Passioni taga on igati tugev kamp. Kindlasti tuleb ära märkida SUHTEKORRALDAJA Raul Kalev, kelle suust pärineb ka järgmine lause(laenatud http://tuhvlialused.blogspot.com/) "Ja veel tahaks anda soovituse valitsusele. Miks mitte vabandada nende ees, kes kaotas usu homsesse Eestis, ja teha 9. mai punaseks päevaks kalendris? Austusest nende vastu, kes sel päeval lähevad nende jaoks pühade haudade juurde." Selline mees on Pärnu maine taga, seal kuskil kaugek aga ikkagi tegutsemas.
Aga see pole veel kõik. Eelmisel aastal "aitas" linnavalitsust Madis-Ilmar Salumi firma Oü Elavaneelataja. Njah, selline nimi mainekujundusfirmale?! Antud keskerakondlane(noh tegelt pole ma sel lehel mainunud yhteki nime, kes poleks selle erakonnaga lähemalt või kaudsemalt seotud) kirjutas kaks a4 lehte jama, lisaks sellele 148 meili ja arve.. Pärnu linnavalitsuse avalike suhete nõunik Asser Jaanimets ütles, et temal on Salumi kontseptsioonist küll kasu olnud.
!!!ja nyyd kõige olulisem lause!! "Varem on linnavalitsus töötanud küll tänapäevastest mainekujunduspõhimõtetest lähtudes, kuid ühe linnavalitsuse elueast kaugemale ulatuvat strateegilist dokumenti polnud." (juhime tähelepanu, et ettepanekud olid nõmeda nimega arvamusveerg linnapeale ja raadiosaade) Ma muidugi usun, et järgmine Pärnu linnavalitus, kus Mart Viisitamm ei figureeri või kui siis on siin riigis ikka väga palju idioote; ei pea yhe suvalise kesiku kirja pandud paberilipakat strateegiliseks dokumendiks. Kuuldukse, et selle soperdise eet olla ka raha välja makstud.
Rull&Rumm imestab, et miks ei kasutata Tartu Ülikooli suhtekorraldajaid vaid kesikkonna liikmete soperdusi. Imestama paneb selle küsimuse naiivsus. Milline loll on nõus olema Viisitamme suhtekorraldaja?

Palju on Pärnu linn st. Viisitamm oma maine kujundamiseks välja käinud? Seda summat mai tea aga see on astronoomiline. No ei saa aru-kuidas tal siis nii sitt maine on? Kas need inimsed, kes Mardi mainega tegelevad, ei tee üldse oma tööd? Või minnes veel kaugemale-kui on sitt siis on ikka sitt ja saia sellest ei tee, räägi kui hästi tahes. Miks siis Keskerakond ennast ei päästa?
Minu vandenõuteooria on lihtne. Kolm kuud enne valimisi lüüakse Mart minema ja näidatakse ennast avalikkusele kui Pärnu päästjat(lisaks antakse penskaritele 500 krooni) ja peale valimisi on Mart tagasi! Kas pole hirmus mõte:D?

Categories:

3 Responses "Viisitamme suhtekorraldaja."

  1. Et teema on mulle lähedane nii elukoha kui elukutse mõttes, pidasin vajalikuks väike kommentaar kirja panna. Kui mõtlema hakata, mida öelda tahan, siis tegelikult on sõnum: maksa kinni või tee ise paremini. Tõsi, ei ole ma isegi virisemise patust puhas ja olen isegi Viisitamme oma blogis üsna torkavate sõnadega tervitanud.

    Aga kui linnavalitsus ei meeldi, tuleb järgmistel valimistel parem valida. Iga rahvas on oma valitsejaid väärt ja kuni võimul olijate poolt on kõik juriidiliselt korrektne (JOKK), peab jälgima, et ka opositsioonilised arvamusavaldused jääks seaduse piiridesse. Kritiseerida võib ja peabki, aga soovitavalt konstruktiivselt. Eks Pärnus püütakse Tallinnast eeskuju võtta, kuigi mastaabid on oluliselt väiksemad ja midagi väga hullu ju veel tehtud ei ole. Igatahes Pärnu kaablivõrkudes pole veel kohalikku spordikanalit, kus linnapea linnarahva raha eest laiutaks. Pikemalt see arutelu aga mu oma blogis.

  2. Karuema says:

    jaanomartiniga pm nõus. lisaks veel selle, et rahakulutamine peaks olema eesmärgistatud - avalikel asutustel on ka teatud kohustused avalikkuse ees - informeerida jne...kui see raha kõik seda eesmärki teeniks, oleks seda raha veel vähegi kulutatud...probleem on aga selles, et üsna tõenäoliselt kulub see raha selliselt, millest linnakodanikul kasu pole. ja vat see on paha.pr tegevuse mõõdupuu on sellisel juhul linnakodanike teadlikkus ja hoiakud...

  3. asum says:
    Autor on selle kommentaari eemaldanud.