Filmidest

Posted by asum On 11:35 0 kommentaari

Vaatasin filme, päris mitut kohe. Kõigepealt peatuks üliheal komöödial nimega 2012. Kõik oleks vägev kui seda s**a olekski müüdud komöödia nime all, mitte aga akseni ja katastroofifilmina. FTF see oli üldse? Häiriv on ju kui 99% planeedist kärvab maha aga mina ikka irvitan. Mõned pisiasjad. Limusiiniga põgenemine kokku kukkuvast linnast, lausa mõnitav on vaadata kuidas limu manööverdab paremini kui enamus euroopa masinaid. Hüpetega üle lõhede, tra mai saa, see oli nii koom. Hetk hiljem sõidab sama tüüp juba matkabussiga vulkaani eest. Obv, et viimasel sekundil pääseb ta minema. Siis läheb film eriti koomiliseks kui tegelased lahkuvad vene transpordi lennukiga Hiina suunas. Marsuut siis USA(läänerannik) -Hiina(tegelikult Nepaal aga kuna mikimausid ei tea sellisest kohast midagi siis üldistati pisut). Lennatakse üle Hawai?! kuna seal aga tankida ei saa, sest pmt. seda saart naq eriti ei olegi enam siis lennatakse edasi ja ülla ülla, tehakse hädamaandumine Himaalajas kuhu oligi vaja jõuda,, .. et naq vene hiigeltransalennuk lendas usast hiinasse tankimata?! Lennukit juhtis kusjuures meie filmistaar Urb miski vict, tal oli isegi selline roll, kus ta pidi rääkima! Aga pohh see, ilus ei peagi andekas olema vms. Järgmine hea koht on hiidlaine jõudmine Himaalajasse, mõunt everesti tippuni palju maad polnud seega pidi laine kõrgus olema ca. 6 kilomeetrit.. Minge ... Kust see vesi võetakse, ookean imetakse kuivaks selliste lainete jaoks või? Väga koomusk film oli..
Nüüd tõmban endale vist psamere kaela aga Twilight neu muun,, abosluutli totali pointless ja igav käkk. Ma saan aru, et tegelased, kes edvardi pilti nähes juba orgasmi saavad, lööks mu kohe maha kui saaks aga minule kui tavalisele meesterahvale, ei pakkund see film mitte mingit naudingut, esimene osa oli palju loovam. Ainuke äge tegelane on seal filmis Älis aga ka aint sellepärast, et ta näeb hea välja. Visuaalina oli see film kuiv, igav ja veniv.
Avatar peale 2 vaatamist oli minu jaoks ikka veel ülihea, see maailm on fantastika. Kirjeldada pole pointi, kes on näind see teab, tahaks hästi suurelt ekraanilt seda näha aga film jõudis Tartust enne jalga lasta kui ma seda vaatama jõudsin. Sellest filmist võiks pikalt kirjutada aga pole mõtet, sõnad ei anna pilti edasi.
Alice in wonderländ,, äww. See peaks olema väike tüdruk, kes kukub auku, mitte pandav tzikk aga on pandav suht tundmatu tzikk. Film, mida müüakse Jonni teppi nimega, loogenz ju. Tepp teeb oma osa ära korralikult nii kuis peab. Rikkusin selle filmi elamuse ära vaadates enne Avatari värvilist maailma, nüüd tundus wonderland suht hall ja tuim pleiss olevat. Kass oli muidugi äge, kassid on üldse ägedad, see naeratus on filmis väga 5. Muidu korralik töö aga midagi on puudu, krt seda teab, mis täpselt.
Hambahaldjas ootab oma järge, tundub päris talutav olevat. Antud aasta toob paar päris head filmi. Kõigile õudukasõpradele Elmi tänava paharätt on tagasi. Selle filmi eelmised osad ongi päris õudukad, mitte mingit kirvemõrvari vms. jamad. Ootused igatahes on suured.
Clash of the Titans ehk siis film, mis on 3d-na ilmselgelt äge kuigi eht ameerikalikult on kokku miksitud kaks legendi, millel pole midagi ühist jne. Liigitan filmide hulka-äge vaadata seni kuni ei mõtle.
Raudmees 2, esimene osa oli väga hea, teine tavaliselt pole, ootame-vaatame.
Robin huud.. seda lehma on lüpstud wei tu meni taims,,aga samas, mine sa tea, äkki on hea.
Siis veel üks lehm, kellest on võetud kõik, mis annab aga ikka üritatakse veel välja imeda-Shrek. Why? Jätke järele, esimene oli hea, teine oli talutav, kolmas oli käkk... neljas on... .
A-rühm. Katse teatavalt põlvkonnalt raha välja lüpsta, õnnestub ka, tundub päris äge olevat.
Kepp ja kyla 2, minu poolest oleks võinud esimene osa juba olemata olla.
Eclipse, vampiirifännidel on kalendris selle filmi esilinastus punasega ära märgitud. Ma siiralt loodan, et sellesse on rohkem energiat sisse suudetud panna kui neumuuni.
Toi stoori 3,,miks? Karate kid:),, seda ma isegi vaatan, uusversioonid on haiged aga naljakad. Predators.. üldiselt näikse, et kogu loometegevus on surnud ja treitakse aint järgesid ja kräppi. Millal kääbik tuleb?

Categories:

0 Responses "Filmidest"