Patikust

Posted by asum On 03:07 0 kommentaari


Irw, mu brauserile jõudis lõpuks kohale, et kuna ma veedan aega "Rootsis" siis peaks ikka avaleht ka selles koledas keeles olema:D Mida kõikke ei pea pokkeri pärast kannatama.
Mängus on paar laagi, mida ma siin kirjeldama ei hakka, agrolevelit on ühes kohas vaja tõsta, samas pole viga midagi peale haigete suckautide ja 1auterite ja muu p*sa, mis seal toas eriti tavalised on. Samas kompenseerib seda haiget jooksu volyym ja olematu tase, eile öösel tiltas üks tüüp lauas 6 buy inni maha poole tunniga, zaakalite silmad särasid. Peale igat eriti haledat lüüasaamist tuli chati sellist võõrkeelset sõimu, et hoia ja keela. Siis veel üks kummaline ja paranoiahaige silma riivav pilt.. ega ei ole üldse kahtlane.
750 punnini on nl10ga suht mitu maad minna aga gaas on põhjas ja punne vaikselt tiksub, saab miski kopikagi enne suure piruka jagamist.
Everest saatis lahke kirja, et miks te enam ei mängi, tule palun tagasi, me anname sulle boonuse.. andsidki, oeh, ma ei jõua ju krt igal pool laamendada.. väsimus peal.

Categories:

0 Responses "Patikust"