Euru

Posted by asum On 21:29 0 kommentaari


Euru tuleb, sülita lakke või urineeri naabri lillepeenrasse, ikka tuleb. Mnjah, mulle ei meeldi tglt euro. Kas meie riigil backup plaan ka on? Võrno näitas telekas, et meie raha hävitati mis kole a mis siis saab kui see krdi ueru prse läheb omadega? Kroon tagasi või valiks vahelduseks midagi ägedamat-bahm, isegi dollar oleks pull valik, usa oma muidugi. See oleks pugejalikkuse uus tase.
Siiski kui see krdi kopikamaailm tuleb, mõned meelelahtused teile jaanuari alguseks.
1. Lao ostukäru viimse piirini kaupa täis, sellist odavamapoolset, vali hea hetk-kui on pikad järjekorrad ja siis kui kogu see krempel on läbi käinud kassast, pane letile 500 eurune ja teata, et sul peenemat pole. See teeb kõik hästi rõõmasaks.
2. Mine külapoodi, kus letis on vanem tädi ja osta kaupa 121.25 krooni eest ning siis maksa 5 eurose ning 5 kroonistega. Kui meeleheitel tädi arvutab mis kole, teata, et sa tglt seda nätsu ei tahagi ja võtaks oopis sigarette vms. Parim on seda teha mõne sõbraga, samal ajal leti ääres kõvasti arve ja valemeid ritta ladudes, peaks tädi väga häpi olema.
3. Toppige püha lehma prakku niisama pleki tükke-euru antakse ju vastu, nahh seda krooni raisata. Maskeeruge ja korrake operatsiooni.

Olympic online on fun koht ja täiega. Mängin neid krdi töörti tosinaid. Seeria 4 võitu, yks teine koht ja 2 kolmandat annab kokkuvõttes kena roi. Nyyd oleks pikemat sämplit vaja vms. Mtttedest pean eemale hoidma. Roll on nende tosinate jaoks normaalne. Või teeks diilivärgi, saaks boonust ka ehk lahti treida. Täna tulnud 100 ffp vms ja ma pole eriti mänginudki.

Categories:

0 Responses "Euru"