Konspiraator.

Posted by asum On 21:04 3 kommentaari


Tehtud!
Oeh, lahedad uudised on lahti lastud. Meie oma pealinna Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar olla raha küsinud endiselt kagebeežikult ja naq väideti-raha ka lubati.
Deniss Boroditš pidi raha ära pesema ja asi nagu miška ainult et.. näe pahad ja kurjad kapolased rikkusid asja ära. Kõik, keda huvitab, saavad sellest lugeda mis iganes meediaväljaandest, veel parem otse kaapo kodukalt.
Mind huvitab aga mis nyyd saama hakkab? Kas Boroditš ohverdatakse suure juhi nimel? Kas mind ja kogu muu vaba maailma meediamere hulpivaid kodanikke kaevatakse nüüd kohtusse? Kes lekitas info? Kas Edgar astub kunagi tagasi?
Minu tagasihoidlik nägemus asjast on järgmine. Midagi ei juhtu. Kogu valimisetenduse suur avapauk oleks pidanud toimuma pool aastat tagasi, et kesiklik ringkaitse ei saaks juhinduda valimiste poriloopimise loori taha. Arvestades kesikute põhilist valijat siis tglt on suht ükskõik, kas ja mis infot avaldada, võiks ka öelda, et filmisime keskerakonna juhtkonda pjuutinilt isiklikult tööylesandeid saamas-nad valiks ikkagi. Venekeelne elanikkond saab oma info põhiliselt slaavi päritolu meediast ja seal sellest palju ei räägita või siis sellises valguses, et a la Eesti fassistid rikkusid NENDE kiriku ehitamise heatahtlike rahadega. Või midagi sarnast. Samas mõni % valijaid ikka läheb. Muud polegi ju vaja? Boroditšiga ei juhtu midagi, sest ta ei huvita absull mitte kedagit. Välja arvatud teadmine, et tema on nõrk lüli konspiratsiooni plaanis sahkerdada raha Venemaa julgeolekujõudude ladvikusse kuulunud jõududelt, ehk siis samast klannist kuhu ka nende peaminister kuulub, Eesti pealinna valitseva keskerakonna rahakotti. Kui see muidugi tõele vastab. Pange tähele, et Edgar ei kaitse ennast eriti teadmise eest, et on raha küsinud, väidab aga kindlalt, et pole saanud. Ründab meediat?? Minu arvates puhas lollus ja läbimõtlemata käik. Mizze meedia tegema peaks olukorras kus on teadmine, info ja piisav avalik huvi-vait olema ve????
Kes info lekitas polegi nii oluline. Vähemalt mulle. Tore, et lekitas. Mitte, et meil oleks erakonda, mille liikmed saaks ühest suust naq kanad ausalt öelda-meie hingel pole patte aga mõned patud on ju suuremad kui teised.
Sellest kõigest jääb suhu ainult s..a maitse, muud midagi. Isegi kui kõik see pole tõsi.
P.S. foto on ilustreeriv, leitud netist ja ei ole seotud antud juhtumiga.

Categories:

3 Responses "Konspiraator."

  1. Anonüümne says:

    Aga mõtle ta on ikkagi Savisaar mitte segessmögess

  2. Anonüümne says:

    naljakas on lugeda...ära värise ja ära ole nii naiivne. savisaar on väike mees, väikeses riigis.

    tallinnal läheb hästi...järelikult teeb tööd hästi...

    kuidas saab eesti lihtravhas olla nii loll ja sinisilmne....

  3. asum says:

    Uuel turul müüdi roosasid prille, lillelaps?