Vaba Eesti..RIP

Posted by asum On 18:45 2 kommentaari

Kõigepealt saadaks otse prse kogu meie seadusloomega tegeleva korumpeerunud idioodikarja, kes määgides ajaks ainult raha taskusse kui saaks ja keegi annaks. Järgmiseks soovitaks sama adre ka laksu ja trolliametile, kes on viimastel kuudel eriti sygavasse tsüklisse kukkund ja üxteise järel eriti juhme ja kahtlasi otuseid teinud. Millest siis jutt?
, Lihtsalt ära seletades.. Eesti riik võttis vastu uue hasartmängu seaduse. Otseselt on vastutav see isik. Tegu on siis majanduskomisioni algatatud eelnõuga, mis reguleerib ka online hasartmänge.
Kuna kõik ei tea, mis on hasarmäng siis siin on teile seletus:§ 2. Hasartmäng
(1) Hasartmäng on mäng, mis vastab kõigile järgmistele tunnustele:
1) mängus osalemise tingimuseks on mängija poolt panuse tegemine;
2) mängu tulemusel võib mängija saada võidu;
3) mängu tulemus määratakse osaliselt või täielikult juhuslikkusel põhineva tegevusega või see sõltub eelnevalt mitteteadaoleva sündmuse toimumisest
Eriti meeldib mulle see punkt kaks sõna VÕIB, seletuses võiks veel olla, et võib aga ei pruugi:D
Punkt kolm on juba vaieldav, seda tegevust oskan ma muide täitsa talutavalt, see osa peale või-d on ju kogu mängu aluseks, kui ma teaks ette vastase käikke males siis oleks ehk päris "huvitav" mängida. Kui suur on osaliselt juhtuva tegevuse juhtumiseks vajalik juhuse tõenäosus, et seda tegevust juhuslikuks pidada? Riigikogus on kolm inimest, kes ehk sellest küsimusest nii aru saavad nagu oleks vaja aga need ei osalenud antud seaduse teksti loomes, vähemalt minu teada. Ok, see on puhas tähenärimine aga milline määratlus on juhuslikul tegevusel ajalises perspektiivis, heites kulli ja kirja 1 korda ja tehes panuse kirja peale on tegu ettearvamatu ja juhuslikusel paseeruva tulemiga. Heites kulli ja kirja miljon korda on juhus mängust kadunud ja asjaga seotud oopis teine faktor-tõenäosus. Ikka veel mambo ja tsambo, asja point on oopis teises kohas. Nimelt sisenes online hasartmängu tihedale turule Eesti ettevõte Olympic Entertainment Group As , ja oh imet, järsku on võimukoridorides ringlemas seadus, mida meie riigile väga vaja on, üsna sügavate mõjutustega antud ettevõtte kasusaamise huvides. Tõsi ta muidugi on, et kui antud firma näitas eelmine majandusaasta kahjumit siis kuidagi on ju vaja raha saada.
Kusjuures eriti tore on, et kuna praegu peaks legaalselt saama mängida onlines ainult nende online mängutoas. MTA andmetel on nende tegevus inimeste kaitseks, et pla pla.. kes meid karu eest kaitseb, rsk?! Et nende toas mängides ei teki sõltuvust, et seadus pole karjuvalt kaldu just kahtlaselt metsa poole.
Loen seda seadust ja tore punkt on 37-§ 37. Nõuded mängukohale
(1) Õnnemängu mängukoht võib asuda üksnes:
1) eraldi hoones;
2) ..
Olympicu Tartu mängusaalid asuvad kyll suht vastuolulises kohas aga noh, see on karu oma ja karu oma ei puudu.
§ 52. Hasartmängu korraldamine kaughasartmänguna
(1) Hasartmängu korraldamiseks kaughasartmänguna kasutatavat tarkvara sisaldav server peab asuma Eestis ja selle valdaja peab tagama järelevalveametnikele takistamatu ligipääsu serverile. No nii, miks kyll???!!! Minge prse, vaba riik mai ass, tore on ju, et wiki jaoks on Eesti samas purgis Hiina ja veel mõne teise sama demokraatliku interneti vabadusega seotud riigiga-kedagi ei koti meie savipäts-unzip suhtluse ja kolkaküla siseasjad aga maine on täis stutud ja selle pesemiseks on rohkem vaja kui "heatahtlikkus" ning soov kaitsta sõltlasi võltsilti eeskostel vastu võetud seaduse muutmist. Minu teada plaanis yx ärimees investeerida meie riiki korraliku summa raha aga antud seaduse valguses on see raha meilt läinud. Nyyd veel üx küsimus , antud seadus peaks kaitsma meid selle eest, et ikka raha kätte saaks korralikult.. aga ei ssigi, kõikke muud see krdi soperdis reguleerib aga kui olymps läheks põhja ja sinna ta onaline mängutuba teel on, sest üxki tõsine mängija sinna oma istmikku ei vea, (põhjused on ilmselged, olenemata lobilobast, mida aetakse, sisuliselt seal pole võimalik kasumlikult mängida, eriti veel teadmisega, et pikemalt võitev mängija võib neilt üldse kinga saada..jne. Reik on on ka ikka krdi kirves, isegi mängurahalt võetakse reiki, teadjad rääkisid)..
Muideks kuulan eurolaulu.. rigged sht, milleks sellist jura vaja avalikult avaldada on vaja? Kamoon, Mimikri vms?~! Selle looga hitiks euruvisoonil ikka täiega, :D
Aga mingem edasi selle kaootikaga mida ma siin suhtsuvalise ja lugevaenuliku tekstiga, mille ainus eesmärk on avalik vihamasturbatsioon.
Veel yx tore punkt selles seaduses. . 4) võitude väljamaksmise üksnes samale arvelduskontole, millelt mängija on teinud makse hasartmängus panuste tegemiseks; Kuidas see tzuksila suvatseb mu moneybookersit kontrollida? A kui mängija on nullist üles töötanud siis ei saagi raha välja kanda ehkki tuba seda näiteks lubaks? Vaimuhaige ja läbimõtlemata soperdis aga loen edasi,,
2) Makseteenuse pakkujal on keelatud üle kanda makseid käesoleva seaduse nõuetele mittevastavale kaughasartmängu korraldajale nimetatud hasartmängu ebaseaduslikkusest teadasaamisel. Üle võib kanda üksnes makseid, mille puhul maksevahendaja on veendunud, et makset ei tehta hasartmängus panuse tegemise eesmärgil.
Kuidas krt näiteks SEB kontrollib, et minu ülekanne Pokerstarsi on seotud hasartmänguga? Äkki ma lihtsalt ei usalda neid ja eelistan, et mu raha on ühe suurima ja turvalisema keskkonna kaitse all:)?
) Üldkasutatava andmesidevõrgu kaudu teabe edastamise teenust või üldkasutatavale andmesidevõrgule juurdepääsu teenust osutav isik on kohustatud takistama juurdepääsu sidevahendi vahendusel pakutavale kaughasartmängule viivitamata nimetatud hasartmängu ebaseaduslikkusest teadasaamisel.
Minge ptsi, Hiina, Põhja Korea, Eesti jne,.. no comments. Nih, lugesin läbi,,
Kellele on see seadus suunatud, kes saavad sellest kasu, mis on tegelik tulem jne.Need küsimused on minu jaoks huvitavad, peale selle uurin ma lähipäevil antud seaduse loomega soetud isikute ja teatavate huvigruppide seoseid ning tutvustan teid oma mainele urineerinud MTA väljaütlemistega, kust kõlab läbi ka mõni täiesti otsene vale, hämamine, "juhused" seaduse rakendumise ja ühe teenust pakkuva süsteemi avaliku avamise kuupäeva ja MTA reaalse tegevuse algusega,, Seniks aga gogo Trio ja ma võin teile soovitada
Marti Hääle nimelist advokaati, ta oskab;)
See mu isiklik arvamus yhest seadusest ja ei pretendeeri mingile kriitikataluvusele, samuti ei ole mu arvamus kuidagi soetud sooviga kedagi solvata ning kogu tekst on arvamus, kui tekstis olev on kellegi jaoks solvav, diskrimineeriv või kuulujuttudel põhinev siis vabandan ette:)
Seniks minge aga ... ja siis veel.. .... ..... ........ .....!
Ah jah, i am back:)



Categories:

2 Responses "Vaba Eesti..RIP"

  1. Unknown says:

    unfortunately the only thing I understood was ah jah, I am back!
    Felix
    Music Composer
    casio px-130 review

  2. very cool.
    Johnny
    Conceptual Artist
    Shure 58