Ccleaner

Posted by asum On 14:19 2 kommentaari


Ccleaner on tasuta väike programm, mis suudab palju. Pisiasi, et antud vidinat on alla laetud yle saja miljoni korra, annab märku, et tegu on HEA progega.

Teeb see vidin aga järgmist: kustutab Internet Exploreril ja Operal ajutised failid, küpsised, url ajaloo..

Firefoxil sama jutt+download ajaloo

Windowsi ajutised dokid, tühjendab prygikasti, kustutab ajutised failid ja logid.

kõrvaldab ajutised failid Media Player, eMule, Kazaa, Google Toolbar, Netscape, MS Office, Nero, Adobe Acrobat, WinRAR, WinAce, WinZip jne.

On nuhkvara vaba.

Lisaks eemaldab arvutist vanade progede jäänused. Kokkuvõttes vaneb teie masin suurest kogusest tränist ja muutub kiiremaks.

Categories:

2 Responses "Ccleaner"

  1. Anonüümne says:

    Tere,

    tõmbasin täna endale selle paljukiidetud Ccleaneri. Kui proge 1. x käivitada siis on paljudel asjadel "linnukesed" ees. Kas alumises osas peaksin ka ise ülejäänud kastid täitma, et programm võimalikult puhta töö teeks? Kas on karta ka, et kustutatakse midagi vajalikku (süsteemi faili vmt) ?

    Tänan kui viitsid vastata!
    mail.mail@hot.ee

  2. asum says:

    Süsteemi faile ei puutu, kyll võib aga kustutada näiteks autoformi ehk siis eeltäidetud otsingu(paned google otsingusse näiteks i tähe ja näitab sulle vanu sisetatud i-ga otsinguid). Midagi elulist ära ei tapa seega võib panna ka teistesse kohtadesse linnuksed. Põhilise prahi tapab ära ka ilma.