Motoexotika 2008

Posted by asum On 14:33 0 kommentaari





Reedel avab Tartus kolmeks päevaks uksed Eesti pikima ajalooga motomess, mis toimub juba viiendat korda. Messil osalevad ligi 50 firmat, mis on rohkem kui kunagi varem.

Motoexotika 2008 toob kokku tsikliringkonna pakkudes neile temaatilist kaupa, iseehitatud tsikleid, motoriiete demonstratsioone, uusi ja vanemaid sõiduvahendeid, kehamaalinguid, meelelahutust ja palju muud.

Lisaks sellele on messil väljas ka hillclimb´i esindajad ning nende rattad. Politsei räägib alkoholi mõjust liiklusvahendite juhtimise võimekusele, mida illustreeritakse ka praktiliste katsetega, kus külastajad saavad proovida liikumist kunstlikus joobeseisundis „alkoprille“ kasutades. Korravalvurid näitavad ka politseimootorratast Honda CBR 1100 XX Super Blackbird, mis saavutab kiiruse 100 km/h kõigest 2,8 sekundiga.

Esmakordselt on messil väljas ka tuunitud motorollerid, mida Eestis veel väga palju ei kohta.

Biker.ee portaali omaniku Väino Laisaare sõnul on Motoexotika motohooaja avapauk ja aasta esimene kokkutulek, kus taaskohtutakse paljude tuttavatega, keda pole pikal hooajavälisel ajal näinud. „Selline mõnus, sõbralik, pingevaba ja hea auraga mess, kus ei kohta mornide nägudega müügiinimesi vaid peamine rõhk on mõnusal äraolemisel ning tuttavate ja teiste motohuvilistega suhtlemisel,“ selgitab Laisaar.

Motoexotika toimub AS Tartu Näitused messikeskuses 28.-30. märtsini paralleelselt messiga Suvi 2008, mis keskendub vaba aja veetmise võimalustele. Detailsemat infot messide kohta leiab www.tartunaitused.ee/motoexotika ja www.tartunaitused.ee/suvi.

Selline info siis Tartu näituste kodulehelt. Kas ma olen seal või jah?:)

Categories:

0 Responses "Motoexotika 2008"