Diil, uus Toweris.

Posted by asum On 08:12 0 kommentaari

Nih, alustan uut diili Tower gaming.comi pokkeritoas. 300 $ nl10-nl25. 10 taalased osakud 50-50 diiliga, kestvus kuu aega. Mul pole õrna aimugi, palju ma suudan boonust lahti treida, mõistagi on tegu kombodiiliga-kõik newplayer ja firstdepo freerollid on kaasatud diili, pluss boonus. Lisaks on seal taalsed 100-200 aded turniirid, millest plaanin vahelduse mõttes osa võtta. Kes soovib osa siis andke aga teada, eelistatud on FT ja MB.
Copipeistin siia lõigu PN foorumist:
Olen saanud diilideks kokku 710 taala ja teeninud kasumit 774 taala. Kokku olen olnud seotud 7 stake projektiga, 3 neist on lõppenud kahjumiga. Neist kaks on olnud microstaked turniiridele ja kolmas oli FTRB pakkumine Pokernewsi poolt. Kasumit tootnud projektid on olnud pikemad, kombineeritud variantidega ja tavaliselt cashile suunatud.
Vahel küsin, milleks mängin neid krdi 1000000 mängijaga odavaid turniire, kus pappi antakse esimsele ja teisele.. võibolla sellepärast, et ka minul peab ju kunagi lotoga vedama:D
Septembris lähen vict soome tööle, raha on vaja. On mingi ehkupeale väike võimalus, et Keeniasse oktoobris.. hetkel on % siiski liiga väike, et sellele väga loota, palk ja kogemus oleks muidugi super.

Categories:

0 Responses "Diil, uus Toweris."