Matrix ja Keenia..

Posted by asum On 09:25 0 kommentaari


Russost kuulan. Hästi väga kõvasti, nii nagu mulle meeldib. Kell saab kohe 1 päeval, kuidagi loll aeg. Mitte midagi ei oska teha. Mõtlesin, et kirjutaks Matrix pokkerist. Olen viimasel ajal neid päris mitu mänginud, päris hästi läheb, täna oli teine mäng üldse, kui ma ei tulnud 3 parema hulka, rigged sht, a pole hullu, roi nooleke on taeva poole ja liigub meeldivalt üles poole.
Mida see mäng endast siis kujutab? Ühe sisseostuga samade isikute vastu 4 laual. Mis point on? Väga lihtne, sisseost on jagatud 4x, raha saavad iga laua 3 paremat ja kokkuvõttes samuti 3 paremat. Äge, donkey badbeat 1 laual veel ei tapa, tegu on pearaha ja lastlongeri seguga. Mida rohkem mängijaid välja võtad, seda parem, samas saad punkti ka selle eest, kui kaua sa lauas vastu pead. Mängida tuleb agrolt, lolle riske samas võtmata. Huvitavaks läheb siis kui lauda jäävad shortid, nende pead on punkte väärt, iga enamvähem käega tuleb nende vastu suruda, soovitan proovida. Enne mängu algust märgistan kõik tegelased ära erinevate värvidega, hiljem jäävad juba nimed ja mustrid meelde. Mängin turbosid, niigi on rahaline kasutegur liiga väike nendel.
Keenia ei taha meelest minna. Teen väikse uurimuse, ma ei tea ju sellest riigist muffigi. Massai Mara ja pikamaa jooksjad. Kuidagi vähe infot.
Kenya (mööndav on ka nimekuju Keenia) on riik Aafrika idaosas. Piirneb Etioopia, Somaalia, Sudaani, Tansaania, Uganda ja India ookeaniga.
Pealinn Nairobi. Keeled inglise ja suahiili:D Rahaühik šhilling. Ja eesti keelne wiki lõpetas..
Tripp je je annab ehk rohkem infot. Irw, väga kutsuva lause leidsin:D Kohe hakkas kiskuma sinna:D
“From nairobi down all should be fine. i wouldnt advise hanging around in kenya too long. ones luck is about to run out as some point. we are camping with a couple that narrowly survived a mob attack. they were flagged down by these unofficial roadblocks. they were stoned, attacked with sticks and machettes. luckily they survived and luckily they were in a car. so stick to the backroads and talk to as many people as you can when travelling through the area. locals know the deal.”
Arvamused jagunevad seal kaheks-1 on põdejad-mida kauem sa seal oled seda kindlamini surma saad ja siis on optimistid, kes parajasti ei sattunud mazeete rünnaku ohvriks .
Okey, rahutused jäävad 2008 aastasse, praegu tundub olevat rahulik aeg. Pikemaks ajaks minnes on võimalik soetada interneti pulk, enamvähem ok leviga. Linnades pidi levi igatahes hea olema, samuti on seal palju interneti kohvikuid.
Fkkkkkkkk, 555 eegiga oleks sinna saand, ma läheks selle eest juba niisamagi. Njah,,
Infot, millal külastada aafrika rahvusparke: http://sellinemaailm.wordpress.com/2008/10/18/kunas-kulastada-aafrika-rahvusparke/
Veel väärt lugemist: http://trip.ee/node/3267
Jätkan seda teksti esimesel võimalusel.

Categories:

0 Responses "Matrix ja Keenia.."