Venemaa põleb.

Posted by asum On 08:58 4 kommentaari


Seda lugu ei ajenda mind kirjutama põlengud Venemaal, inimeste suur õnnetus ega Vene riigi saamatus vaid eestlane. Hoian silma peal peale lugude ka komentaariumis, vahel võib sealt huvitavaid linke kohata jne. Hetkel kohtan seal aga midagi ootamatut-viha ja kahjurõõmu. Õnne teadmise üle, et teiste inimeste kodud on hävinud, loomad surnud, loodus saanud korraliku armi, inimesed surevad. Toon kohe näiteid:
Tegelikult Venemaa peaks juba aru saama, et ta ei ole superriik. Ja enda tehtud pask tuleb ringiga siiski tagasi. Paras neile. Ja need kes nutavad siin lihtsa vene inimese pärast, siis need on sama sugused nagu meie Klenski või Linter.Nii et põlegu rahus. Kes tahab vastu vaielda või isiklikult midagi öelda. Siis palun , rene.salumets@mail.ee
Mul pole muud öelda, et sa oled lihtsalt sitapea, ei viitsi igale sitapeale sellesisulist maili saatma hakata, see oleks täismahus töö.
Ei taha küll ilkuda, aga kus nüüd siis need našistid on, kes karjusid meil "rossija, rossija"? Sellise massiga annaks ikka midagi ära teha. Ja Linter_Sirõk, mida need teevad? Tegudemehi küll pole, ainult jutustajad.
A nahhui sa ilgud sis kui ei taha? Sa juba aru madalalaubaline tyypkomentaator, et siin karjusid TIBLAD, oskad ikka vahet teha? Mida see tiblamass tegema peaks? Jooma õlut ja urineerima tulele?
Kuulge teie silmakirjatsejad!! KUI ON NII KAHJU, esinege enda nimel ja mis te üldse siin siis istute kommentaariumites ja kaagutate teiste kallal?! TEGUTSEGE- võtke oma seitse asja ja kihutage appi! Niisama on maotu siin hädaldada. Või tehke annetusi palju süda ihkab. Mis on see teie asi ja õigus teiste eest otsustada, kas tuntakse kaasa v mitte?
Tegu on vict mingi hälvikuga, sest tema nime ma kyll kuskilt komentaariumist ei leidnud. Hälvik on tglt vähe öeldud, töllmokk on hea sõna minu arvates:D On kyll minu asi, mul on kahju nimelt sellestki, et eesti keelt kõnelev isik nii krdi saabas on.
põlege tsurkad : Paras oleks neile "appi" minna ja moskva külje all mets põlema panna. Las siis ähivad ja ohivad.
Ma ei hakka komenteerimagi.
Niisis sitapeast (peamiselt) anonüümne komentaator, palun vasta mu küsimustele. Kes kannatavad antud õnnetuse tagajärjel? Putin, Linter, suvaline Tallinnas märatsev tibla või näiteks tavaline inimene, kelle kodu tules hävib? Ah mai viici. Mõelge oma lollide sõnade peale kui teie KODU ükskord põleb ja loll naaber irvitab aiataga, et paras paras.

Categories:

4 Responses "Venemaa põleb."

  1. Anonüümne says:

    ma usun, et selline reaktsioon on tingitud eestlasele ajaloo jooksul selgeks õpetatud teadmisest: Kuni venemaa on hädas iseendaga, on eestis rahu.

    Eestlane tunneb alateadlikult rõõmu, sest tänu metsapõlengutele pole venemaal mahti oma väikeseid naabreid terroriseerida.

    Karm reaalsus.

  2. Jürgen says:

    See ongi kohutav katastroof ja tavalisele venelasele võib kaasa tunda, sest endale sellist saatust ei tahaks. Aga kui riigile mul küll kaastunnet ei jagu. No lihtsalt ei jagu, sest "suur ja tugev" Venemaa, kes ähvardab ükskõik mis väega kaitsta piiritaguseid venelasi, ei saa hakkama oma pealinna ümbruse kaitsmisega. Ja kui Putin suudab nii suure katastroofi ajal teha avalduse, et miilits tuleks ümber nimetada politseiks, siis anna andeks, aga kuskil on midagi väga nihusti.
    Küsimus ongi, mis tasemel kaasa tunda - inimese või riigi. Anonüümse kommentaatori jaoks pole olemas mingeid tasemeid ja seepärast ei tasu ka nende peale oma närve raisata. :)

  3. Anonüümne says:

    lambalik sissekanne.
    Kui Putin käsib tankidega läände tungida, siis kas mõni vene blogija kirjutab et "tavalised" eestlased on tegelikult toredad inimesed. ? Vaevalt. Enamus on kahjurõõmsad et nsvl-i lagundajatele kätte makstakse. Küll nende propaganda juba hoolitseb et "tavalisest" eestlasest hirmus pilt maalitakse. Nii et ei maksa siin vene poolt ohkida midagi.
    Allveelaevade asemel nikerdagu tuletõrjemasinaid.

  4. asum says:

    Kust sinusugused vaimuhaiged foobikud tulevad? Sa ei saa ju ikka veel aru, et sajad inimesed on surnud, kodud hävinud, loomad surnud, sina jahud ikka mingitest puutini tankidest ja kellegi arvamusest, vaimuhaige tropp. Sa pole õiget venelast näinudki.