Hommikused uudised.

Posted by asum On 05:11 0 kommentaari

Tere hommikust:)
hammas valutab ikka veel aga ohtra valuvaigisti ja suitsetamisega on võimalik selle segamisfaktor viia minimaalseks. Eile mängisin cashi mingi 1000 kätt aga,, ei muffigi, s.t. brakeeaven, ei usu tonki tõstet peale flopi, ei usu peale riveritki aga oleks võinud.. kaks korda taoti nelik ilusti kinni ja kogu muusika, kui ma ei keskendu 100% siis ma ei mängi.. okey 87%- peaks vähemalt olema.
PN online..
Üllatus pärast puhkust: erootikakanal ja arve Rofl. ehk siis emme käis soojal maal tripil ja poja tellis porri koju, porr oli tore aga siis tuli emme koju ja avastas 100 kroonise arve porri eest(hästi saadud ju?) ja keskpäeva näidati telkust jälkusi:D siis läks emme ja nõudis, et jälkus kinni pannaks ja raha ka ei taht maksta. Krdi äge emme on ju, poja sai nädal aega .... taguda mis kole ja lõpeks ei pea selle eest isegi midagi maksma, sest klienditeenindus tuli kliendile vastu(loe: et asi meedias väga suureks ei puhutaks, loobus sellest ökasest sotast, mis poja eneserahuldamiseks kulus), aga miks peaks teenusepakkuja oma rahast loobuma? Teenus ju telliti? Pihku ju taoti? FTF, vastuta oma tati tegude eest, täna jumalat, et ta su korteris nädal aega ei joond ja narkotsi ei süstind maha müüdud telku raha eest vaid aint .--..toksis:D edaspidi väike soovitus emmedele-tellige puhkuse ajaks endale porrikanal-teie tiinekas istub kodus ja vahib porri, mitte ei hängi pättidega.
Medvedev: miilitsa võiks nimetada ümber politseiks Hahahahahaaa. Läind jänes mööda teed rahulikult laulu lastes ja korraga märkab teepeal hunnikut. Tuleb jänes ligi, nuusutab-sitt vict, teeb ringi ümber, katsub näpuga-ikka vict sitt.. teeb veel ühe ringi, võtab siis korraliku peotäie ja maitseb-sitt jah, hea et sisse ei astunud. Ehk sis, kutsu sa sitta saiaks või roosamannaks, ega see maitset ju ei muuda.
Uus seadus tõstab ajateenijate piirvanust. Aaviksool on võim ikka korralikult pähe laksand. Mehel on vict ikkagi kunagi plaan läti sõjaga ära vallutada, mis muu hälve saab sellise totra idee aluseks olla? Thank good, et mina olen pääsend. Aga hakkame otsast peale. Nahui Eestile armee? Mis teeme sellega ah? Käime afgaanis või sudaanis teiste sõdu sõdimas, et näidata kui vägev ja tore sõps on eestlane jänkile? Anname võrdse panuse köh köh naatu tegevusse-toome 7 meest ja koera karuprse? Aga reaalselt-miks on meil vaja armeed? Sõjaline oht Läti poolt, Rjootsi dessant saaremaale? Ah et Venemaa? Ei tahaks pessimist olla aga kui tiblastan meid tõsiselt ründaks siis maandaks ta öösel kesk Tallinnat speznazi ja poleks meil ühtegi tegelast, kes saaks välja kuulutada isegi üldmobilisatsiooni. Et poisist saaks mees? Obv, madalalaubalise seeru lällamisega ja 3 kuud kestva treeninguga saab teha sõnakuulelikke töölisi nagu roboteid, kes on harjunud käsku täitma. Pärast on hea vaadata kuis 50 aastat sama lolli tööd tehakse ja piiksugi ei julgeta teha. Miks kolm kuud? Nii pikk peaks olema noorteaeg meie "armees", enamus isikuid, kellega olen vestelnud on kurtnud, et peale noorteaega oli igav, krdi igav. Lühendaks siis seda jura 3 kuuni? Riigi kaitsekulutused 2%? Tore, pohh..a milleks me seda raha kasutame? Kas terve portsu isikute sundpeedistamiseks 8 kuud või ehk teeks endale PÄRIS armee=? Toon väikse ilustreeriva näite. Afgaani valitsushoone, valves on 1400 meest, ründab 120! vene eriväelast, (ma ei mäeta palju neid langes aga vict käputäis) afgaanid löödi enamus mättasse. Et nagu massiga ei löö? Õige jah, neil oleks ka massi puhul "väike" eelis. Tra nah, tehke endale päris armee, treenige palgasõdureid, inimesi kes TAHAVAD seda tööd teha, õpivad treenivad ja on parima varustusega, mitte et 10000 suvalist jorssi kellest pooled ei oska peale sõjaväge ikka veel märkigi lasta. Võibolla jääks raha üle ja saaks ühe väikse armsa tangigi osta meile:) Las need, kellel on aju õpivad, need kes on andekad sportlased, teevad sporti ja need kes tõesti soovivad õppida inimest tapma sajal erineval moel, teevad seda ja saavad selle eest palka. Ja oma vabadussamba võid ka koju ära viia. Irooniline on mõelda, et ristisümboli tõi meile vallutaja mõõgaga, see sama sümbol mis meil nüüd peaks vabadust sümboliseerima..
Registreeritud töötute arv vähenes nädalaga 1027 võrra ehk siis 1027 inimest on saatnud töötu ameti kukele, mõni sai isegi tööd ?? ja enamus registreerib ennast varsti jälle tagasi, sest haigekassast on vaja.
Ja ongi kõik, ei midagi huvitavat aga päev ju ka alles ees,.. alustame korralikku cashi sessi.. :)

Categories:

0 Responses "Hommikused uudised."