Eurovisoon finaal.

Posted by asum On 19:31 0 kommentaari

Bosnia karvik just lõpetas. Laulis sama laulu, sama booring. Hirmus kyll, et suht talutava Osolini asemel on Svjen Lõhmus hülemöla ajama lastud. Yhed sõid aint leiba, oleks võind ikka kodust provianti kaasa võtta. Kahju kohe, ju sellepärast tuligi lugu suht lahjalt välja. Eurovisioon arengumaadesse tagasi, saavad vaeste riikide lauljad ka süüa.
07. Belgia. Kas ma peaks minema tööle? Jah, võiksid kyll. Panete tähele, et Lõhmusele meeldivad "ilusate" poiste laulud? Ärkasin just pisut pahurana, sääsed on söönud ära vasaku jala, neid raisku on masendavalt palju, liiga palju. Läbi sai,,,
08. Serbia Rolf. Pooled Serbia noored on samasugused?! FTf, mai julgeks selili magama ka minna seal kandis. Miks see lugu seal on?! Tsiisus, selle tüübi kõrval tundub isegi rolf hetero. Selle asemel oleks Holland võind olla:D
Kui tavaliselt valitakse saatejuhtideks ilusad inimesed siis Norra on läind muud teed-kahtlane.
09. Valgevene.. Lol, valgevene riiklik orkester. Milline neist see armeenlane veel on:S See harmoonia meeldib mulle, midagi on kyll puudu selles loos aga täitsa huvitav. Blondiin pole vist armeenlane, selles olen ma peaaegu kindel:)
10. Iirimaa,,, sex pomm, sex pomm,.,. tee ja röstsai,,, lol. Kõlab jah naq titanic. Leo, Leo.. äw, Hispaania trikk oli päris hea, saab kaks korda laulda. Ah jah, siiani on kõige sümpaatsem lugu nende oma olnudki. Norra "ma juhuslikult 30 aastaselt avastasin, et suudan laulda ooperit" tyyp oli just selle jutu pärast natuke feik. Norras tuleks masu kui nad veelkord võidaks.
11. Hopaa, Kreeka. Need teised pidid laulja sõbrad olema.. selle aasta trend on jätkuvalt karvikud. Tglt on lahe lugu, Lõhmus on juba sõprade peal katsetanud:D Laval oli ka ninaviiul..te ei peagi aru saama.
12. Suurbritannia. 19 Jos tuboobi. Nah, te neid mehi näitate. Booring. i am not actor and i dont eaven have my own car.. mis laul see oligi,, meenutab seda. Blst. Koomik arvas, et selle looga saaks ta edasi?! Lõpus pani ikka väga puusse. Lõhmusele on võileibu tehtud. Vaesed riigid ei söö Norras.
13. Gruusia. Vähemalt on laulja stax ilus. See laul on kahjuks igav. Komenteeriks aga pole midagi öelda. Ilus hääl? zzzzz
14. Tyrgi. See ple hevi, Lehmus. Vaese mehe linkin park võibolla. Lugu on hea tglt isegi, mulle meeldib. Nad ei võida aga refrään on hea. Samas mida mina eurovisioonist tean.
15. Albaania. Miks see kräpp edasi sai.? Kas igas loos peab mingi kiiksuv, vääksuv pill olema. Viiiul on pop? On ta rase? Importneegrid:D?
16. Island ja vaal. Terve Island palvetab, et ta ei võidaks. Mind paneb pisut hämmastama, et kas björk annab kõik hääled Islandil ve. Kui eelmisel aastal oli imearmas pisike blondiin, kelle kohta ütles Osolin, et tema sees on suur must naine!? siis miks nad seda tädi mõne armsa blondiini sisse ei pannud:D? Laul on hea, pisut süldilik aga hea.
17. Ukraina. ?! Tsiisus, eelmine kord ma ei kuulanud sõnu ka. Mihkel Jaaksoni maalaulu püüab teha pisut. Prostituudi nutulaul. Hääles on omapära pean tunnistama.
18. Kongo:D Prantsusmaa. Olee olee olee. . .Dr.Alban is back. Jätkuvalt hirmuäratavalt kole keel. Tglt on lahe lugu. A mulle meeldivadki lollakad lood:D Kongo:D
19. Rumeenia. Jällekordne karvik. Kas Norras on habemeajamine tasuline tegevus? See tzikk pole grammigi koledamaks muutunud. Kui te 5 minuti pärast küsite sis mai tea, mis laulu nad laulsid, ainult seda, et tzikk on kena ja oskab häälega vaase purustada.
20. Venemaa. Kord olid niidud rohelust täis. ..Nyyd ma saan aru, millest nad laulavad. Venemaa on hea! Stax hea. Võibolla kõige parem üldse. 5 annan neile. Vaat mis parem diktsioon teeb..:O
21. Armeenia. 183 föödimängija. 195?! Vaohhhhhhhhhhh. .. kas ta ütles, et see tzikk on 195 pikk ??!!! Stax ilus tzikk. Push up teeb oma töö aga .. ämm. ma lihtsalt imetlen:)... vaikus.. Maailma 1 ilusamaid lauljaid üldse.
22. Saksamaa, eestlane?! vaoh. Väga nunnu. Vaheklipis oli väga lubav. Yx paremaid lugusid üldse siin. Mul on kiiksuga maitse aga see on hea. Sellest saab 1 minu lemmiklugusid. Superlugu.
23. Portugal. See oli see igav lugu. Ja naq näha pole grammigi huvitavamaks muutunud. Saksa võiks selle asemel uuesti laulda või vähemalt Hispaania asemel... hm, ei. Hispaania on hea kiiksuga mõnus lugu.
24. Iisrael. Fkk off, miks see lugu peaks võitma? Juut karjub tundmatus keeles. Mine sa tea tglt. Aahahahaha.. hääl ei kanna ju seda lugu, ei ole vaja siis nii kõrgele ronida.
25. Tjaani. Buff daddy ju. Selles loos on naq kõik tuttav. Blagiaadihais on tugev. Lugu on hea kusjuures. Ega halba lugu polegi pointi järgi teha ju:D

Minu lemmikud siis: Saksamaa! Venemaa, 195 täisulikkust Armeeniast, Hispaania, Türgi, Norra, Rumeenia?(jäi isegi meelde) Taani, Kreeka ja no olgem ausad, juut võib ka midagi ikkagi saada, võibolla ka Island:) Homme teen kokkuvõtte..

Categories:

0 Responses "Eurovisoon finaal."