Kuidas valida tuba?

Posted by asum On 23:52 0 kommentaari

Kuidas leida koht, kus mängida pokkerit? Imelihtne küsimus ju, võta aga olympic või triobet lahti ja kuku mängima. . või on seal siiski midagi enamat?
Iga pokkerituba pakub uuele tulijale boonuseid või tasuta turniire, mis on toredad aga kahjuks siiski ühekordsed. Küll aga on terve ports vahendajaid, kes soovivad saada % sinu makstud rakest endale ja on selle nimel nõus igast asjadeks. Pokerstrategy pakub näiteks 50 taala stardiraha, kõlab kui muinasjutt aga nii on, täites ära nende lollaka short strategy testi ja saadki oma valitud tuppa 50 taala, kutsud hunniku sõpru ja saad veel lisadollareid. Mina astusin ka sinna ämbrisse ja rikkusin enda jaoks ära pokerstarsi sest.. nad ei paku midagi muud, ainult selle stardiraha. Cashplayerile on oluline rakeback, mida rohkem seda uhkem. Eriti hea on kui su afflite pakub ka võimalust osaleda nende promoturniiridel. Siit tuleb mängu pokernews, 4 viimast päeva mängisin nende turiire ja ka WSOPi pilet polnud eriti kaugel-14 inimest; välja oli pandud 25000 taala, tõsi mina sain sellest aint 500 aga vastaste tase oli hea ja seegi raha junõu:) PoSt,, annab kyll võimaluse osaleda ka rakerace´idel aga selleks on vaja mängida kõrgemal ja kauem ja rohkem jne,, yhesõnaga töötada naq loom, kõige olulisem on siis pokkertoale makstav raha. Toome näite. Betfred pokkeritoas saab inimene, kes liitub läbi pokerstategy, osa võtta 60000 taala rakerace´ist, sisuliselt maksad sa kyll oma võidu kaudeselt ise kinni aga summa on ahvatlev ometi, võimalus on ka madalamatel limiitidel raha saada. Level 1 on kuni nl50 jne. Teile on see muidugi paras muusika, sest teie ei saagi seal mängida kuna tegu ipokeri võrguga, mina saan aga see selleks:D
Kui valid endale vahendajat siis: uuri täpselt, mida nad sulle pakuvad, eelista pikaajalisi boonuseid või rakebacki. Üks miljoniturniir on tore aga kui sa ei hiti sis edasipidi ei ole sul mingeid lisaboonuseid.
Uuri täpselt järgi, kuidas saab sinna raha kanda sisse ja välja, mõnel pool ei ole see nii lihtne naq võiks.
Uuri teenusepakkuja tasuta, on kyllalt sulisid junõu.
Mina olen enamusse tubadesse liitunud läbi pokernewsi. Info tulv on meeletu selles maailmas, kõikki promosid ja värki ei suuda keegi jälgida. Kui leiad hea pakkumise siis ära ole kade, jaga seda teistega. Ka 300 taalane freeroll võib olla nuts kui seal on 11 mängijat ja tase olematu. Uuri foorumeid.
Kuu hakkab lõppema, otsin endiselt uut tuba, kus nalja teha, kahte on hetkel pakutud aga mida suurem valik seda parem.

Categories:

0 Responses "Kuidas valida tuba?"