Eurovisoon vol1.-

Posted by asum On 19:54 0 kommentaari

Appi, mis jama see on? Alaania,.,. jura, muud polegi öelda. Next Kreeka, ei tea kyll mis sealt tulla võib, vahet pole kes esitab, lugu on neil alati sama, esinejad vahetuvad, et aru poleks saada.
Enne seda oli veel paar lugu-kaks to gay lugu, vene laul-mai saand aru poole looni mis keeles see tüüp laulis ja Eesti,, oli hea lugu ve? Nahh saage kaineks. Ainuke erand oli Soome-tõesti hea lugu, vähemalt ei üritanud nad teeselda Pärti ja särkivärki. Poola oli lahe-meie kyll eurokräppi ei tee-ja laulis inglise keeles:D Moldova eurudisko-crapp. Slovakkia oli ka hea.
Portugal. Aus lugu, kole keel ja lugu aga aus. Tglt on see lugu sama huvitav kui vaadata muru kasvamist.. 10 minutit pikk või veel pikem.
Endine miski jugoslaavia riik järjekordne. Tsiisus, palun ära hakka räppima, palun ära hakka. Ja ongi-maailma kõige koledam räpilõik. Kidra oli hea päris.
Valgevene.. to gay.. lool pole vigagi kui und peale ei ajaks, harmoonia on ilus. Kui gaisid poleks siis naised on kõik kenad:)
Island. Kust nad lauljaid võtavad, seal peaks ju aint björk ja draakonid elama:S A noh, see meenutab pigem vaala. Ta oli nii suur, et mai kuulnudki laulu.
Nih: Venemaa, Belgia, Island, Valgevene, Kreeka, Soome, Slovakkia, Poola, Makedoonia. .

Categories:

0 Responses "Eurovisoon vol1.-"