Obv, et kui ei jookse ja ei biidi siis tuleb targutada. Tehkem siis seda. Kuna ma ise mängin rahalaudu siis alustan sellest. Kes veel aru pole saanud siis rahalaua point ja ainus eesmärk on saada endale teise inimese raha. Ei midagi üllast, sportlikku ja ilusat-puhas kurjus ja ülekavaldamine. Kirjeldan teile erinevaid mängijaid, kes teie vastu mängivad.
The Rock-sa võid ta peaaegu ära unustada. Ta isutub su lauas, nagu ära vajund jota sünnipäeval, kõik võtavad pitse, tema magab pea laual. Ühel hetkel ta siiski korraks ärkab, panustab suurelt-siis vista ära, mis iganes sul pole, isegi ässad viska ära, tal on jumala poolt allkirjastatud paber, et tema käsi on absoluutselt parim, vähemalt 5 ässa või veel parem.
Callstation-tema lemmik tegevus on flopi vaatamine, talle ei meeldi kui see tema jaoks keeruliseks tehakse mingite nõmedate tõstetega vms, mitte, et see teda takistaks-ta maksab ikka ja vaatab aga talle lihtsalt ei meeldi kui sa tõstad. Lisaks omadusele floppi vaadata on tal kalduvus ka turni ja riverit näha, et äkki ikka tuleb. Samas on ta aldis foldima, sest ta on oma loomult arg ja pelglik loom. Mitte kyll taibukas aga alalhoidlik. Samas võib just tema olla see, et näitab peale riverit 4,6 kätt ja viimase kaardiga saadud teist 4 lauas, sina oled enne muidugi iga kord panustanud. Tema on su sõber, sest kui talle nähtud flop ei meeldi siis ta foldib, tavaliselt ei meeldi, seega peaks panustama iga käega, olenemata sellest, kas sa üldse lauale pihta said.
LAG-loose agressiv-kodanik, kes mängib samuti paljusid käsi naq callstationgi aga teeb seda agressiivselt, panustab palju aga samas kontrollib ennast. Madalamatel limiitidel pole selliseid, kes seda stiili biidiks, mõni küll arvab, et on Gus Hansen vms. aga tglt on ta ikka agresiivne loll.
NIt-see sama mis rockki aga vähem akstreemne variant. Nad on endale selgeks teinud algkäte tabeli ja oskavad preflop(enne flopi) panustada ja tõsta. Nende nõrk koht on flop. Kui sellele pihta ei saa ja oponent tõstab siis nad foldivad, seda teevad nad meelsasti, sest neile ei meeldi konfliktid ja olukorrad kus nad reaalselt ei domineeri. Nit ei armasta eriti bluffida, kui ta su tõstele ületõstega vastab siis on tegu kindlasti tugeva käega.
Maniakk-tema on vastik värdjas, kes tahab iga käega tõestada maailmale, kui osav ta on, ta on nagu Lagki aga selle vahega, et tema käitumisest pole võimalik aru saada. Ta võib su all inne(kui sa paned kogu oma papi mängu) maha callida igast jamaga, kaart pole talle oluline, ta võib su ületõstele vastata ise all inniga jne. Naq nõdrameelne portselani poes.
Kui muidu on slowplay(tugeva käega mitte panustamine lootuses, et vastane seda teeb) mõttetu madalamatel limiitidel siis tema vastu võib seda vabalt kasutada. Mängi süütukest ja lase nõdrameelsel paugutada. Enamus nende viibimisi lauas lõpevad siiski sellega, et ühel hetkel on rull otsas ja pidu läbi.
Donkey-tema ei saa hästi aru, miks peaks keegi tahtma enne flopi tõsta. Donkey armastab drawsid(käsi, mille eesmärk on saada rida või mast), ta mängib neid passiivselt ja kui ei tule talle seda rida siis tahab ka kindlasti bluffida. Donkeydega kaasneb tilt(seda sõna on raske seletada-sellega peab kokku puutuma-midagi sundviha ja saamatuse vahepealset:) Tilt tuleb donkeydega kaasa, sest vahel saavad nad oma psaga midagi kokku ja kõik ei suuda seda taluda. Donkey on nagu fish aga tal on õnne. Tema on see värdjas, kelle pärast meil lõpeb turniir enne õiget hetke, sest tema lihtsalt peab riverit nägema. jne. ,, tglt mai salli vabsee neid.
Tag-tight agressiv. See on see tegelane, kelle vastu mängida pole mõtet, otsi parem fishe, tema seda pole. Kui lauas pole kalu siis mine sealt ära, sul pole vaja teiste omasugustega raha edasi tagasi veeretada.
Weak tight, on raske aru saada, et tegu on just seda sorti vastasega, siiski ta foldib tihkemini kui peaks. Nende vastu võib selektiivselt agressiivne olla, rünnata nende blinde jne.
Mõistagi pole ühelgi neist silti kaelas, mõnest saad ruttu aru, teine on pikka aega arusaamatu. Pokkeritubades saab mängijaid märgistada, kasuta seda võimalust, mõistagi saab kasutada ka vastavat tarkvara aga madalamatel limiitidel pole sellel pointi. Samas on teadmine oluline, muidu võid lauda istudes kaotada kohe rockile, kes leiab oma ässad just siis kui sina maha istud vms. .. ööd, ma rohkem ei viitsi kirjutada.

Categories:

0 Responses "Reggie pokkerikool vol.2"