Nägin ilgelt palju vaeva ja olin väga vaimukas ja kunstipärane. Instalatsioon sündis mu peas täiesti sügavgeniaalse välgatusega aga näe õelad ja homofoobist kapitalistid keelasid selle ära. Milline idioot teeb kaubamaja aknale dekoratsiooniks relvaga lapse`?! Peab ikka tainas olema. Tainas on veel vähe öeldud. Idioot. Agressiivne suunatud reklaam on meile tuttav-vahel on tegu piiripealse kõlbelisuse ja moraalivastase avaldisega aga krt selline reklaam välja mõelda ja siis veel vinguda, et meie vot nägime vaeva mis kole aga paha Kaubamaja ei lase rahvale näidata.

"Kui Tartu kunstnik Fideelia-Signe Roots kaubamaja turundusjuhilt teada sai, et tema kujundatud vaateaken on poliitilise sõnumiga ega sobi kokku kaubamaja imidži ja arenguga, oli ta šokeeritud, kirjutab Äripäev." Ära sa üllata, panid pede reklaami kaubamaja aknale ja selle mahavõtmine on sulle üllatuseks`?! Mart Laar vehkis kah kunagi püssiga Eediku pildi suunas.


"Roots kujundas geiabielude ja lapsendamise temaatikast inspireeritud vaateakent neli päeva ja nägi koos abikaasaga selle ülespanekul suurt vaeva." Mis krdi pedeabielude haip see nüüd lahti läind on? Miks see teemaks üldse on`? Sellise avalduse tegemine, sihtides poliitikuid relvaga, peaks selle idee vähemalt 30 aastaks letilt kõrvaldama-seega võiks idiootkunstnikule isegi tänu avaldada. Tegu pole ju avameelsusega, tegu on lolli inimesega.

Idioodist endast kah:

Olen lõpetanud Eesti Kunstiakadeemia interdistsiplinaarsete kunstide magistrantuuri kunstimagistri kraadiga (magistritöö hinne cum laude) 2007,
Tartu Ülikooli maali eriala bakalaureusekraadiga 1999
Näitustel esinenud alates 1997
Eesti Kunstnike Liidu liige alates 2007
Tartu Kunstnike Liidu liige alates 2004

Categories:

0 Responses "Homoreklaam ja püssiga laps-kunst`?! Ei! Idioot tegutseb.."