Rahvusvaenulik, võõrriigi teenistuses olev organisatsioon Naznoi pasor(dozor) tegi täna taas huvitava avalduse. Kirde Eesti Vabariik! Idee tulenes Kosova iseseisvuse väljakuulutamisest. Tiblade tallalakkujad aga teevad oma avalduses ühe väikesese strateegilise vea. Nende hinnangul tulid albaanlased nende praegustele aladele alles 20. sajandil. Tulidki, ainult et, tulid tagasi oma iidsetele aladele. Erinevalt tibladest, kelle jaoks Ida Virumaa pole kunagi olnud kodu. Milleks peaks Eesti andma okupandile osa oma riigist? Samas ma rohkem ei julge norida-äkki annavad pexa? Tallinnas ma igaks juhuks raamatupoodi enam ei sisene-pärast sattun komsomoli koosolekule.

Aga hetkeks kujutleme, mis saaks kui selline riik sünniks. Eesti jääks ilma suurest osast territooriumist ja keskerakond valijatest. Me sõltuksime venemeelse riigi energiatoodangust. Õige pea see riik kuulutaks sõja Venemaale ja annaks kohe alla. Venemaa võtaks uue riigi, nimetagem seda Svaboodaks, enda tiiva alla. Kuna elanikke on selles väikeriigis vähe siis saaks see riik Venemaa õnnituse ja rikkuse musternäidiseks. Samal hetkel avaldaks Svabooda tsaar Linter soovi astuda Euroopa Liitu. Kuna svabooda on ilus ja rikas riik, kes Eestile energiat müüb siis see leiab ka aset. Nüüd toimub selle imeriigi põhiseaduses väike muudatus ja riik soovib liituda Võimsa Venemaaga. Ja ongi Venemaa Euroopa liidus. Savisaar, Viisitamm ja Lenk taotlevad Svaboodalt varjupaikka, meie kurvastuseks seda ei rahuldata.

Maa peale tagasi tulles juhib see sama Äraostetud Naznoi pazor tähelepanu sellele, et sarnane mudel võib käivituda ka mujal Euroopas. Miskipärast ei mainita, et Venemaal elab yle 160 rahvuse. Kümned riigid on ootamas.
Ja lõpetuseks selline lugu.

Külmutakse Hitler ja Stalin enne surma. Möödub 500 aastat ja mehed sulatatakse üles. Saavad siis kokku ja kohe ajalehele kallale. Stalin kõkutab naerda ja näitab artiklit "Kommunistliku Saksamaa majandus õitseb" Järgneval lehel on Hitleril jälle vunts naerune-Hiina Eesti piiril oli täna rahulik.

Categories:

0 Responses "Uusi tähendussõnu Öiselt Vahtkonnalt"