Paar

Posted by asum On 18:55 2 kommentaari

Kas vennad Tähismaad ikka vaatasid piisavalt lähedalt`? Kui suure tõenäosusega nende blogis Ingridile "vastulöök" üriatakse anda? Ja usun ma jee, et Ingrid pole I/I blogi lugend.
Kampus on jälle meediauksest sisse lastud ja kohe on kisa järel. Lihtne on olla delfi kirjutaja, lase ühel khm.. tibil, pisut lolli juttu ajada ja kohe on kisa olemas. Veider on sealjuures see, et keegi arvas tõemeeli, et antud teemas võiks komentaarium jääda viisakuse piiridesse. Homoseksuaalsuse normaalseks tunnistamine on isenenest nii totter soov. Pole vähe neid, kes ateiste nõus põletama aga peded tahavad lapsi. Saage kaineks, tõestage et pedofiilia pole yhelgi moel seotud homoseksualismiga ja oodake 35 aastat. . ehk veab? Ja ostke sellele Kampusele vibraator. Ja ei saa vikerkaari selle raha eest:D(neile, kes teavad).

Categories:

2 Responses "Paar"

  1. Anonüümne says:

    kle debiil, pedofiilia ja homoseksualismi vaheline seoste puudumine on ära tõestatud miski 20 aastat tagasi. mingi hiljuti oli siin eesti spetsialistide poolt ka juttu, et pedofiilil ei ole seksuaalse orientatsiooniga suurt vahet, sest ta on lihtsalt haige inimene, kes kasutab ära lapsi vahet pole kas poisse või tüdrukuid. ja enamasti pidavat pedofiilid üldse heterod olema muuseas ja peresisene värk.
    osta endale vibraator selle asemel, et tarka panna, see ei tule sul välja.

  2. asum says:

    Kunagi tõestas yx ameeriklane ära, et inimese inteligentsi on võimalik tema kolu kuju mõõtes välja arvutada. Krdi kahju, et anyymikud ei saa oma sugu määratleda aga noh vahet pole su sugu. Vot pedofiil on haige inimene ja vajab ravi(neile võib seega kaasa tunda) aga kuidas pede olemist õigustada? Kampus ei meeldi mulle isiklikel põhjustel kuna tema kunagine ettepanek ja tegevus ei istu kokku. Mix sa arvad, et mu eesmärk "tarka" panna on? Sinu saamiseks on kyll kaks lolli yxteist pannud:)